ПИСМО ЗАБРИНУТОГ ЧИТАОЦА
О НЕОБАВЕШТЕНОСТИ НАРОДА
ПЕВАЈ НАРОДЕ У НАШОЈ ТРАГЕДИЈИ!!!

dragas pismo

Народ је необавештен о Народној Резолуцији, али је зато потпуно обавештен и глатко је РАСПРОДАТ концерт Саше Матића за 8 март 2018 у Штарк Арени

ГЛОГОВАЦ – Постоје људи које нисмо лично упознали. Које знамо из јавности. Који су нам блиски. Својатни. И драги. Својом једноставношћу и топлином. Непосредношћу и добротом. Искреним наступом. Нас освоје. И ми им верујемо. Радују нас. Није све изгубљено. Људи који игра живот и глуме нас. Саме. Најбоље знају какви смо. Били.У нереду су спокојни. У немиру су мирни. У халабуци се не чују. У јурњави стоје. Нема преше! И гледају нас. И чуде се. И стиде. За све нас. Када тихо оду, потресу нас. Из корена битства. И смисла. И суштине. Бол у души. Тежак. Притиска. У грлу стеже. Пече. И раздире. Доброту. Чудимо се и питамо. Зар неко далек може бити близак? Може. Осећамо. Жалимо. Што умире човек. У нама. Сам. Почини, добри човече!


РЕЗОЛУЦИЈА – Зашто је Апел за Косово и Метохију потписало, после месец дана, само 15.000 грађана? Зашто је покренуту Народну резолуцију потписало, док овај текст пишем, свега 3.300 грађана? Да ли су се Срби помирили са продајом Косова и Метохије од стране издајничничке и конвертитске власти? Да ли је режим успео у потпуности да заведе и омађија српски народ?

Поново о НАРОДНОЈ РЕЗОЛУЦИЈИ.

Зашто људи не потписују?

Кажу ми – људи су необавештени.

То је – лаж!

Истина је сасвим другачија.